onsdag 22. juli 2009

Program høsten 2009

Nittedal Quiltelag

Møtene holdes på Utheim grendehus
Vi møtes andre tirsdagen i måneden, adr. Nyveien 1K på Rotnes. Møtene varer fra kl 18.30 – kl 21.00. Ta med egen kaffekopp, vi serverer litt å bite i. Vi utveksler ferdige og uferdige syprosjekter, inviterer foredragsholdere utenfra og arrangerer arbeidsmøter og kurs for medlemmene. Vi har utlodning på hvert møte, der inntektene går til laget. Medlemsavgift kr 200,- pr år. Du er velkommen selv om du ikke er medlem; gjester kr 35,- pr møte. Medlem kr. 15,-

Vis og fortell
Vi oppfordrer medlemmene til å ta med seg ferdige og uferdige arbeider og vise frem til inspirasjon for oss alle. Har du fått en ny fin bok eller kjøpt et nytt blad, ta det med på møtet og del det med oss.

UFO-lotteri
Vår og høst har vi UFO-lotteri (UFerdige Objekter meldes på) med trekning av fine gevinster. Benytt anledningen til å få ferdig noen av syprosjektene dine.


Program Høsten 2009

18. august – Ragnhild forteller fra kurs
Info høstens program og kurs. Ragnhild forteller fra kurs i Göteborg, applikasjon med metall v/Pelse Asboe og viser frem arbeider fra kurset. Informerer om kurset hun skal holde senere i høst. Har med seg eksempler på hva vi kan sy på kurset. Se eget ark for nærmere informasjon. Har noen laget et bilde av pakken de kjøpte av Ragnhild? Hvis ikke så hjelper Ragnhild oss i gang. Trekning UFO lotteriet.

8. september – Arbeidsmøte
Ta med eget arbeid eller prøv deg på et av ”Ragnhilds bilder”.
Vi viser også Stitchery med ”ny” vri samt forslag til dekorativ håndquilting. Har du idéer til julegaver/julekort så ta det med. Påmelding UFO-lotteri som trekkes i januar 2010.

13. oktober – Foredrag med bilder
Ragnhild viser bilder og forteller fra turen til Birmingham ”The festival of Quilts”.

24. oktober (lørdag) - Frivillighetsdag
i Nittedal kommune, Bjertnesaulaen. Har noen anledning til å stille opp? En fin anledning til å vise oss frem sammen med andre lag og foreninger.

10. november – Besøk av Grete Gulliksen Moe
som forteller om den nye boka si og viser frem arbeider fra boka.

8. desember - Julemøte
Vi tar med litt mat hver og lager julebord. Ta med en liten julegave, gjerne quilterelatert så bytter vi gaver.
Har du ideer til ”i siste liten” gaver så ta det med.


Vi tar forbehold om endringer i programmet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar