torsdag 18. februar 2010

Program 2010


Nittedal Quiltelag

Møtene holdes på Utheim grendehus
Vi møtes andre tirsdagen i måneden, på Utheim grendehus, adr. Nyveien 1K på Rotnes. Møtene varer fra  kl 18.30 –ca. 21.00. Ta med egen kaffekopp, vi serverer litt å bite i.
Vi utveksler ferdige og uferdige syprosjekter, inviterer foredragsholdere utenfra og arrangerer arbeidsmøter og kurs for medlemmene. Vi har utlodning på hvert møte, der inntektene går til laget. Medlemsavgift kr 200,- pr år. Du er velkommen selv om du ikke er medlem, medlemmer kr. 15,- gjester kr 35,- pr. møte.

Vis og fortell
Vi oppfordrer medlemmene til å ta med seg ferdige og uferdige arbeider og vise frem til inspirasjon for oss alle. Har du fått en ny fin bok eller kjøpt et nytt blad, ta det med på møtet og del det med oss.

UFO-lotteri
Vår og høst har vi UFO-lotteri (UFerdige Objekter meldes på) med trekning av fine gevinster. Benytt anledningen til å få ferdig noen av syprosjektene dine.


Program Våren 2010

12. januar – Besøk fra Anne-Quilten
Info vårens program. Anne-Quilten er to sy-glade damer som stanser ut stoffbiter for lappeteknikk http://www.annequilten.no.  De har med seg ferdige modeller til inspirasjon og stoffpakker for salg.
I mars skal vi ha ”Åpent Hus” på Utheim med blant annet lotteri. Vi håper medlemmene kan bidra med en gevinst hver.
Trekning UFO lotteriet. Loddsalg. Vis og fortell.

9. februar – Arbeidsmøte
Arbeidsmøte. Forberedelser til Åpent hus. Ta med egne arbeider. Ideer til premier til Åpent hus.
Påmelding Ufo-lotteri, trekning august.
Vi starter opp ny omgang med Round Robin, mer info på møtet.

9. mars – ÅPENT HUS fra 18.00-21.00
Vi holder ”Åpent Hus” og får besøk av Grete Gulliksen Moe som forteller om den nye boka si ”Fargesprakende patchwork” og viser frem arbeider fra boka, det blir også salg av boka. Utstilling, lotteri med egenproduserte gevinster, besøk av Titt Inn, demonstrasjon av quiltearbeid og hvordan man lager egne mønster på data. Kafé.

13. april – Gjenbruk / Redesign
Har du noe som er laget av gamle klær/stoffer, gode ideer  så ta det med og del det med oss.
Redesign gir brukte klær og tekstiler et nytt liv!

11. mai – Foredrag v/Merete Veian
Hun vil ta med og vise egne arbeider fra nyere tid og fortelle litt om ulike tekniker og materialer hun bruker i arbeidene sine.

8. juni – Sommertur

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar