fredag 10. februar 2012

Vårens program


Program våren 2012

Vis og fortell

Vi oppfordrer medlemmene til å ta med seg ferdige og uferdige arbeider og vise frem til inspirasjon for oss alle.

UFO-lotteri

Vår og høst har vi UFO-lotteri (Uferdige Objekter meldes på) med trekning av fine gevinster. Benytt anledningen til å få ferdig noen av sy-prosjektene dine. Påmelding på medlemsmøtene. Kr. 20,- pr prosjekt som brukes til å kjøpe gevinster.

Denne våren legger vi opp til arbeidemøter noen tirsdager mellom de vanlige medlemsmøtene. Dette koster ingenting, men er et tilbud til alle medlemmer om å møtes til sosialt syfellesskap der vi kan inspirere og hjelpe hverandre med de prosjektene vi er i gang med.

10. Januar - medlemsmøte

Vi planlegger å sy et fellesteppe til utlodningen på Åpent Hus i mars. Informasjon på møtet. Vi vil også informere om utstillingen i mars, og håper å kunne inspirere dere til å lage noen gaver til lotteriet. Vi trekker UFO lotteriet, og det blir selvfølgelig show-and-tell og lotteri.

24 januar – sykveld/arbeidsmøte

Vi treffes for å sy og inspirere hverandre. Her kan du sy din blokk til fellesteppet, eller kanskje gjøre ferdig en lukkekant i hyggelig selskap. Ta med symaskin eller håndsøm til hyggelig sysamvær. Vi serverer kaffe/te.

7. februar- medlemsmøte med foredrag NB! Ny dato

Vi får besøk av Kristin Langebraaten- Hun viser modeller fra juleboka "Mitt Julehus" som kom ut i Hobbyklubben og på Cappelen forlag i høst. Storsalen.

28 februar –sykveld/arbeidsmøte

Vi treffes for å sy og inspirere hverandre. Her kan du sy din gave til lotteriet på Åpent hus, eller kanskje gjøre ferdig en lukkekant i hyggelig selskap. Ta med symaskin eller håndsøm til hyggelig sysamvær. Vi serverer kaffe/te.

13 mars - Åpent hus

Åpent hus i storsalen. Foredrag, butikker og medlemsutstilling. Salg av quiltearbeider hvis noen ønsker det. Kafé. Vi inviterer 2 butikker til å delta.

16-18. mars er det årsmøte for Norges Quilteforbund i Bergen – kanskje noen vil reise sammen til felles glede og inspirasjon?

27. mars – inspirasjonskveld

Vi treffes for å sy og inspirere hverandre. Her kan du sy videre på vårløperen din, eller kanskje du har en liten påskekylling som skal broderes. Ta med symaskin eller håndsøm til hyggelig sysamvær. Vi servere kaffe/te.

10. april - medlemsmøte

Vi får besøk av Anne Quilten. De har med seg spennende nyheter, og vi får også prøve oss på å sy en liten boks. Materialpakke kan kjøpes. Håndsøm. Show-and-tell, lotteri og mulighet til å melde seg på nytt UFO lotteri.

8. Mai- Medlemsmøte

Inspirasjomøte- siste frist for påmelding til UFO-lotteri. Nærmere info om program kommer i løpet av våren.

12. juni

Sommertur. Nærmere info kommer.

Kurshelg 27. - 29. april Det blir Lappekurs hos Lapp-Elisa (Elisabeth) i Lennartsfors (Årjäng), Sverige Pris ca. kr. 2.500,- inkl. overnatting, 2 lunsjer, 1 middag og kurs. Kurset går lørdag og søndag - nærmere info kommer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar