onsdag 16. januar 2013

Vårens program 2013


8. januar

Info om vårens program og kurs. Vi fortsetter med round robin husblokker – viser og inspirerer hverandre til videre arbeid med husene. Vi har show and tell ogtrekning av UFO-lotteriet. Vi planlegger fellesteppet vi skal lage til åpent hus i mars.

Påmelding til nytt Ufo-lotteri, trekningen er i august. Her kan du utfordre deg selv til å gjøre ferdig noe som har ligget lenge.

 

 

22. januar inviterer vi til en uformell sykveld fra 18.00-21.00

Ta med deg arbeid du ikke er ferdig med, og sy i hyggelig felleskap til felles glede og inspirasjon. Vi syr på fellesteppet til Åpent hus i mars. Vi serverer kaffe/te

 

 

12. februar Vi holder årsmøte. Vi fortsetter med round robin husblokker – viser og inspirerer hverandre til videre arbeid med husene.  Vi forbereder oss til åpent hus i mars, og foredrag i april. Vi  blir enige om hva vi skal stille ut av arbeider. Vi har show and tell og påmelding til nytt Ufo-lotteri, trekningen er i august. Her kan du utfordre deg selv til å gjøre ferdig noe som har ligget lenge.

 

26. februar inviterer vi til en uformell sykveld fra 18.00-21.00

Ta med deg arbeid du ikke er ferdig med, og sy i hyggelig felleskap til felles glede og inspirasjon. Vi syr sammen blokkene til fellesteppet som vi lager til åpent hus i mars. Vi serverer kaffe/te.

 

12.mars har vi åpent hus i Storsalen klokken 18.00-21.00. Temaet er redesign. Vi får besøk av "Jeg fant, jeg fant" damene, Hanne Hultgren og Ingrid S. Tveter. De forteller og viser hva man kan få ut av brukt tøy og loppemarkedsfunn. Kristin Nysæter kommer med butikken sin “Titt inn”. Det blir utstilling, loddsalg og salg av kaffe og kaker.


9. april kommer Helle Løvenskiold og holder “Inspirasjonsforedrag fra lappegal dame” i Storsalen fra 18.30-21.00. Vi selger kaker og håper på en inspirerende kveld. Kanskje du har bekjente som også kan ha glede av denne kvelden?

 

14. mai Vi beundrer de ferdige Round robin husblokker –Vi har show and tell og påmelding til UFO-lotteriet. Vi planlegger sommerens eventyr som blir 11. juni, samt kurs som Helle Løvenskiold skal holde for oss til høsten.
14. juni sommeravslutning
Vi reiser til Lillestrøm sysenter. Vi får syinspirasjon av Ragnhild Kjenne, og etter besøk i sysenteret booker vi felles bespisning i Lillestrøm – kom gjerne med forslag om du vet om et sted som vil passe for oss.
 
Styret 2012
Brit Bye leder, tlf. 930 38 269
Nina Nordahl, kasserer, tlf. 975 09 896
Hilde Pedersen, sekretær, tlf. 994 21 581
Karin Johnsen, styremedlem, tlf. 911 47 783
Torgunn Hande, styremedlem, tlf. 907 87 077
Ruth Sletta, ansvarlig for bloggen vår, tlf. 948 89 079
 
nittedalquiltelag.blogspot.com
 
 

 

 

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar